Luni
MIC DEJUN
§ ½ bol cereale integrale cu lapte degresat
§ 1 cana de cafea neagra, fara zahar
PRANZ
§ salata de andive cu 1 lingura de maioneza light
§ 200 g de peste (gratar sau la cuptor) cu 1 cartof mediu fiert si lamaie
§ 1 lingurita de miere
CINA
§ 1 felie de paine din cereale integrale
§ 1 felie de sunca de pui, cascaval dietetic sau mozzarella
§ salata de varza sau din alte legume (morcovi, telina)
GUSTARI
§ Ora 10: ½ banana
§ Ora 16: 1 pahar mic de iaurt degresat
Marti
MIC DEJUN
§ 2 felii de paine din cereale integrale prajte
§ 1 cafea cu lapte degresat
PRANZ
§ 4 ciuperci medii umplute la cuptor (ciuperci, ceapa, marar, sunca de pui) cu 2-3 ardei copti
§ cateva bucatele de ciocolata neagra
CINA
§ 2 crenvursti de pui
§ 1 cartof mediu copt
GUSTARI
§ Ora 10: 2-3 biscuiti din cereale integrale, fara zahar
§ Ora 16: 1 mar
Miercuri
MIC DEJUN
§ 2 felii de paine din cereale integrale cu gem sau marmelada in strat subtire
§ un pahar de suc de grapefruit sau o cafea neagra
PRANZ
§ 1 ou fiert moale cu 150 g de orez fiert simplu sau cu legume si salata de cruditati (morcovi, varza, telina) si 1 lingurita de ulei de masline
§ 1 mar
CINA
§ ½ bol de cereale integrale
§ un pahar mic de iaurt degresat
GUSTARI
§ Ora 10: 1 pahar de 100 g de iaurt degresat
§ Ora 16: 1 baton de cereale integrale
Joi
MIC DEJUN
§ 2 felii de paine integrala cu ½ pachet de branza de vaci dietetica
§ un pahar de suc de grapefruit sau o cafea neagra
PRANZ
§ supa de legume (fara cartofi)
§ 200 g de peste slab cu 1 cartof mediu fiert si lamaie
§ 2-3 bucatele de ciocolata neagra
CINA
§ 1 cartof mediu copt cu ½ pachet de branzica de casa
GUSTARI
§ Ora 10: 1 mar
§ Ora 16: 1 pahar de 100 g de iaurt degresat
Vineri
MIC DEJUN
§ 6 biscuiti din cereale integrale fara zahar
§ 1 pahar de 100 g de iaurt
§ 1 cana de cafea neagra
PRANZ
§ supa sau ciorba de legume (fara cartofi, fidea, carne sau smantana)
§ 150 g de mamaliguta cu ½ pahar iaurt degresat si 100 g de branza telemea de vaca nu foarte sarata
§ 1 kiwi
CINA
§ 1 gratar din piept de pui
§ salata de cruditati (varza, morcovi, ridichi)
GUSTARI
§ Ora 10: ½ cana de cafea cu alune prajite fara ulei (nuci caju)
§ Ora 16: 1 baton de cereale integrale
Sambata
MIC DEJUN
§ 2 felii de paine din cereale integrale
§ 1 omleta dintr-un ou prajit fara ulei
§ 1 cana de cafea neagra sau un pahar de suc de grapefruit
PRANZ
§ supa sau ciorba de legume
§ piept de pui la gratar (fara piele) cu 150 g de mancare de fasole
§ 1 mar
CINA
§ 1 felie de paine integrala cu o felie de cascaval sau mozzarella
§ salata de cruditati
GUSTARI
§ Ora 10: 1 strudel de mere/dovleac
§ Ora 16: 2-3 biscuiti din cereale integrale fara zahar
Duminica
MIC DEJUN
§ 2 felii de paine din cereale integrale prajite
§ 1 felie subtire de sunca de pui
§ 1 cana de cafea cu lapte
PRANZ
§ supa sau ciorba de legume
§ 1 pulpa de pui la gratar (fara pielita) cu 1 cartof mediu fiert sau piure si salata de varza
§ 1 mar
CINA
§ felie de paine din cereale integrale cu 1/2 pachet de branzica de casa
GUSTARI
§ Ora 10: 1 kiwi sau o portocala
§ Ora 16: 60 g de nuci si seminte si 1 fresh de portocale